Servicii

 1.   SERVICII  IMOBILIARE

Daca detii o proprietate si doresti sa o vinzi, ar fi o placere si o incantare pentru mine sa colaboram.
Tu vrei sa vinzi, iar eu pot avea cumparatorul potrivit pentru proprietatea ta.

Daca detii o proprietate pentru care vrei sa obtii cel mai bun pret posibil, in cel mai scurt timp si cu cat mai putin stres, atunci ai nevoie de un consultant imobiliar profesionist care sa lucreze pentru tine.


Iata ce pot face eu pentru tine :


       - te ajut sa determini pretul corect pentru proprietatea ta in functie de particularitatile tranzactiei, printr-o "Analiza Comparativa de Piata" interpretata prin prisma experientei si a informatiilor specifice activitatii mele pe care le am din piata ;


       - ma ocup de identificarea celor mai potriviti cumparatori prin realizarea unui marketing adecvat, adaptat specificului proprietatii tale ;


       - propun si/sau realizez "micile ajustari" necesare organizarii interioare/exterioare a proprietatii tale pentru a fi expusa la nivel maxim catre potentialii cumparatori ;


       - colaborez cu fiecare consultant imobiliar din piata in vederea identificarii cumparatorului potrivit ;


       - sunt deschis fata de orice colaborare si ies in intampinarea colegilor mei prin newsletter-e periodice cu ultimele oferte de care ma ocup. Astfel, oferta ta ajunge in portofoliul si atentia unui numar mai mare de consultanti imobiliari decat ai reusi sa o faci singur ;


       - negociez pentru tine cel mai bun pret si cele mai bune conditii de tranzactionare, urmarind un singur interes, interesul tau !


Vanzarea unei proprietati poate fi dificila, mai ales daca iti lipseste experienta sau daca nu stapanesti bine arta negocierii. Nu vei sti niciodata daca pretul pe care l-ai obtinut a fost cel mai bun, daca conditiile de tranzactionare puteau fi imbunatatite sau cat de sigura este tranzactia.


De aceea, angajarea unui consultant imobiliar profesionist care sa lucreze pentru tine si sa reprezinte doar interesele tale, te poate ajuta :


       - sa vinzi in siguranta – consultantul imobiliar este cel care verifica bonitatea cumparatorilor, iti aduce in casa doar cumparatori calificati si verificati inainte, persoane reale si nu turisti imobiliari ;


       - sa vinzi la cel mai bun pret - indiferent care sunt asteptarile tale, consultantul imobiliar va determina pentru tine care este cel mai bun pret pentru proprietate, in functie de particularitatile tranzactiei ; daca pretul la care te-ai gandit este prea mare, consultantul imobiliar te va ajuta sa intelegi de ce trebuie redus, iar daca ai cerut prea putin, tot el te va ajuta sa intelegi de ce se poate obtine mai mult ; indiferent de situatie, doar avand alaturi un consultant imobiliar profesionist, vei vinde la PRETUL CORECT ;


       - sa scapi de incarcatura emotionala - daca ceea ce ai de vanzare este caminul tau, locul in care ti s-au nascut copii sau in care te-ai indragostit, vanzarea locuintei poate fi o problema deoarece va exista mereu implicarea emotionala ; intr-o negociere cu un potential cumparator, fie implicarea emotionala te va impiedica sa vezi corect lucrurile si va oferi cumparatorului un avantaj nesperat, fie te va face sa iei decizii gresite.

 

Daca consideri ca ai nevoie de ajutorul unui consultant imobiliar profesionist, care sa fie alaturi de tine in procesul de vanzare, te rog sa imi trimiti un mesaj sau sa ma contactezi telefonic la 0771 432 207.

 


2.   ADMINISTRARE   PROPRIETATII

Tu ai deja o proprietate sau vrei sa cumperi una pe care ulterior sa o inchiriezi si ea sa-ti genereze venituri.
Dar sa fii proprietar nu e un lucru simplu : trebuie sa incasezi chiria, sa livrezi facturile de utilitati chiriasului, sa te asiguri ca ele sunt platite la timp si sa urmaresti platile catre fiecare furnizor. In plus, astazi se strica o baterie, maine nu functioneaza centrala sau vecinul de palier te suna sa se planga de faptul ca e galagie in apartamentul tau, ….iar tu chiar nu ai timp sa te ocupi de aceste probleme !

De toate cele de mai sus si de mult mai multe, ne ocupam noi !


Astfel, incheiem un contract de administrare al proprietatii tale pe o perioada de 2 ani de zile. Vei plati un comision initial de inchiriere de 100% din valoarea unei chirii lunare atunci cand inchiriem prima data proprietatea, iar in continuare vei plati in fiecare luna 15% din valoarea chiriei.


Noi vom gestiona urmatoarele activitati :


      - redactarea si semnarea contractului de inchiriere ;
      - inregistrarea contractului la administratia financiara ;
      - incheierea, modificarea si rezilierea contractelor de utilitati , daca este cazul ;
      - incasarea si transmiterea chiriei lunare in contul tau bancar ;
      - plata trimestriala a impozitului pe venit catre Administratia Financiara ;
      - transmiterea facturilor de utilitati chiriasului, daca este cazul ;
      - urmarirea platilor lunare de catre chirias ;
      - verificarea constanta a locuintei si a stadiului in care se afla.

Pe intreaga perioada a contractului de administrare, indiferent cati chiriasi vom schimba, tu nu vei mai plati comision de inchiriere, el fiind platit o singura data la inceputul contractului. Singura obligatie de plata este cea a serviciilor de administrare si aceasta se deduce din valoarea lunara a chiriei.


Asadar, tu investesti, iar noi administram !


Noi ne ocupam de rutina si de probleme, iar tu te bucuri de veniturile obtinute si de timpul petrecut cu familia sau prietenii. Toate acestea pentru ca tu sa fi linistit in orice moment.

 

Copyright © 2020 Risenthal Imobiliare